Ud over den viden deltagere i projektet har opnået gennem undervisning, workshops, oplæg, møder osv., så består projektets resultater af en række konkrete og delbare læringsprodukter.

Under projektet blev der i 2019 og 2020 produceret seks online læringsforløb. Forløbene er frit tilgængelige her fra hjemmesiden sammen med film, tegninger, tjeklister og andre læringsprodukter.

Målgruppen for læringsforløbene er sundhedsfaglige og ledere i kommuner, regioner og almen praksis samt studerende på sundhedsuddannelserne.

Alle som ønsker at gennemføre et online forløb eller se en film kan gratis tilgå disse. Læringsforløb og film må kun afvikles fra og deles med andre via hjemmesiden - for at sikre muligheden for at afbryde deling af materialer, hvis deltagernes samtykke ophører.

Gå direkte til siden med læringsprodukter fra projektet

Materialet på hjemmesiden bliver ikke opdateret efter 31. august 2020. Men ønsker du at få tilrettet et læringsforløb eller få produceret materiale til din egen kontekst og udfordringer, kan du kontakte os for en uforpligtende snak om mulighederne.

Billede af forsiden til et online læringsforløb i RiseArticulateDe seks online forløb er produceret i Rise Articulate, der er en digital læringsplatform. Hvert læringsforløb er bygget op af elementer som videoer, webinar, refleksionsspørgsmål, tekst og øvelser